Connect with us
Hot Selebriti

Bro Cuba

Shuk Kali Ini Dikhianati!

Makin hari makin mencabar la Bro Cuba! Kalini pulak diorang kena tutup mata and kutip kapas tau guna sudu! Dah la kapas ringan so boleh ke diorang tu? Betul ke Shuk dikhianati?! Selalu dia yang kacau orang kan hahahaha! Dengar cerita denda dia pun bukan main main, diorang kena share biskut guna mulut……emm apa la jadi kan? So guys jom check out full video ni di Youtube Hot TV sekarang!

Published

on

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest