Connect with us
You Da Boss

Bro Cuba

Shuk Kena Lagi! Jom Teka Gambar!

Bro Cuba kalini kita nak test Shuk, Shuib & Fizie punya knowledge! Diorang kena teka nama nama tokoh atau selebriti lokal dengan hollywood tauu. Shuib dapat gambar wife dia, confirmla dia tahu! Hahaha agak agak korang mesti tahu siapa yang kalah kan? Shuk kena lagi la guysss. Denda kena makan bawang pulak tu. Apa lagi, korang kena check out full video ni dekat mana lagi kalau bukan di Youtube Hot TV!

Published

on

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Latest