Connect with us
Hot Selebriti

Bro Cuba

Shuk Kena Lagi! Jom Teka Gambar!

Bro Cuba kalini kita nak test Shuk, Shuib & Fizie punya knowledge! Diorang kena teka nama nama tokoh atau selebriti lokal dengan hollywood tauu. Shuib dapat gambar wife dia, confirmla dia tahu! Hahaha agak agak korang mesti tahu siapa yang kalah kan? Shuk kena lagi la guysss. Denda kena makan bawang pulak tu. Apa lagi, korang kena check out full video ni dekat mana lagi kalau bukan di Youtube Hot TV!

Published

on

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest