Connect with us
Projek Radio

Viral

Syed Saddiq Ajar Kucing Main Tiktok!

Bukan beshe-beshe ni…

Published

on

Bila cakap pasal TikTok, siapa je yang tak terjebak untuk buat atau tengok video-video yang best dekat dalam tu kan?

Geli hati bila melihat gelagat Syed Saddiq bersama kucing-kucingnya, siap belajar ‘danceTikTok pula tu!

 

Syed Saddiq yang juga merupakan ahli politik muda dilihat menerusi satu posting di laman sosial Twitter beliau @SyedSaddiq yang viral baru-baru ini, gelagat beliau bersama dengan kucing-kucingnya menarik perhatian netizen.

Bukan itu sahaja, posting yang mendapat ribuan ‘likes’ dan ‘retweet’ itu nampaknya membuat netizen tak keruan dengan kecomelan Syed Saddiq dan kucing-kucing beliau. Ini antara reaksi netizen:

Credit laman sosial Twitter : @adolescence_aqi

 

Credit laman sosial Twitter : @punten143

 

Credit laman sosial Twitter : @hunnypies

Nampaknya Syed Saddiq lebih menambat hati para gadis-gadis di Twitter berbanding kucing-kucingnya. Korang pulak suka yang mana satu?

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Latest