Connect with us
Selamat Menyambut Ramadan Al-Mubarak

Sosial

Terima DM Dikatakan Suka Menunjuk, Siti Sarah Tampil Beri Penjelasan Mengenai Tindakannya

Published

on


“Dalam kehidupan kita ni, kita tak dapat puaskan hati semua orang. Buat baik pun orang pandang serong, ape lagi kalau kita ni terbuat salah, lagi terok jadinye…Yg nak marah sangat tu kenapa? Kite bagi benda haram ke sampai sakit sgt hati tu? Sarah ni bgi dadah ke? Bagi air todi yg mabuk2 ke??? 

Frontliner tu ada yang tak cuti-cuti, byak sgt dugaan yang diorang kena hadap. Ape yg Sarah bagi kecik je, just nk buat diorang happy. At least dpat bagi semangat & buat diorang Happy utk…

Klik sini untuk baca artikel penuh.

Sumber:

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest

Copyright © Hot FM 2021. All rights reserved. Under Ripple, part of the Media Prima Group.