Connect with us
You Da Boss

Lunaria

Tidur Petang Boleh Tajamkan Daya Ingatan!

Kita selalu dengar orang tua-tua kata jangan tidur petang sebab nanti jadi gila, pelupa dan banyak lagi alasan yang rare!

Published

on

Kita selalu dengar orang tua-tua kata jangan tidur petang sebab nanti jadi gila, pelupa dan banyak lagi alasan yang rare! But girls.. actually ada kebaikan sebenarnya tidur petang ni tau.. Tapi ada waktu yang tertentu sahaja girls! Hehe! Tak kisah sama ada #Lunagirls sekolah pagi atau petang, waktu weekend boleh cuba try test tidur petang ni okay! Kalau korang nak tahu, kita hanya boleh tidur hanya selama…

30 MINIT

Bila tidur setengah jam ni on the first 5 minutes bila bangun memang akan rasa mengantuk sangat.. Tapi selepas itu ia akan buat rasa lebih segar untuk sambung hari korang! Pastikan jangan lajak tidur kalau korang dah set nak tidur hanya 30 minit tau, nanti lagi rasa malas nak bangun! Hehe!

 

Untuk mengetahui lebih lanjut, klik sini

Penulis: Lunaria

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Latest