Connect with us
You Da Boss

Dhia

Tips Bergaya Hijabista Ala Bella Dally!

NAMA Bella Dally tidak asing lagi dalam dunia lakonan di Malaysia.

Published

on

NAMA Bella Dally tidak asing lagi dalam dunia lakonan di Malaysia. Semenjak mengenakan hijab, aktres berumur 28 tahun ini kelihatan lebih menawan dan hijabista sangat! Semua outfit yang digayakan Bella on point habis!
Kali ini team Dhia nak share dengan korang tips-tips untuk jadi hijabista macam Bella Dally. Jom kita go through gambar-gambar ootd Bella yang sememangnya cantik danfashionable!

TUDUNG WARNA BASIC


Warna-warna basic seperti hitam atau putih sangat sesuai dipadankan dengan apa-apa jenis outfit. Bella memilih untuk mengenakan long dress berwarna hitam bersama shawl putih dalam gambar ini dan ternyata ootd Bella kelihatan sangat cantik dan wow!

TUDUNG BERCORAK UNTUK TAMPILKAN KELAINAN


Kalau korang dah boring asyik pakai tudung yang plain je, korang boleh try pakai tudung yang bercorak macam Bella. Kalau tudung tu warna pastel lagi cun! Tapi make sure if korang dah pakai tudung bercorak, jangan la outfit korang bercorak juga. Cari baju yang plain pula tapi sesuaikan dengan warna dan corak tudung yang korang pakai.
 
Ketahui tips hijabista gaya Bella yang lain, dengan klik sini.
Penulis: Dhia

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Latest