Connect with us
Hot FM

Makanan

Travella Meals

Makanan Masak Sendiri Tanpa Pemanas???

Published

on

TRAVELLA: SELF-HEATING MEAL”
Makanan Masak Sendiri Tanpa Pemanas..
Dasyat gais produk ni…Inovatif sangat…#BMF

Menu:
-Nasi Tomato Ayam Masak Merah
-Nasi Lemak Chicken Rendang.

Sangat sedap & menyelerakan..Paling dahsyat sebab boleh disediakan kat mana-mana je gais tanpa guna alatan memasak..air panas pun tak payah…letak air biasa dlm 200ml masuk ke Pack Travella, tunggu 8-10 minit dan pastu boleh makan panas2…RH tgk pakai air sungai pun boleh kot korang berkelah ke…Memang genius produk ni…tak caya tgk video…

Sesuai sangat jika korang pi Holiday ke, Camping/Hiking, buat Umrah, untuk Student2 kat Overseas ataupun bila tengah malam rasa lapar dan malas nak masak.

✅KEISTIMEWAANNYA:
✅Siap dimasak/dihidangkan 8 – 10 minit
✅ Disahkah HALAL oleh JAKIM
✅Produk MUSLIM 💯%
✅CHEF berpengalaman
✅ORIGINAL resepi/Home made
✅ELEMENT bahan yg selamat untuk memasak/dipanaskan disediakan)
✅Tak Makanan sejuk beku/ Tak frozen

Boleh didapati di Lazada & Shopee atau melalu agent-agent berdekatan anda.

Atau anda boleh hubungi travella di:

https://wa.me/60173764425

Follow page : @travellameals /
Travella Meals

Nama Pemilik
Tapao foods enterprises
Jenis Perniagaan
makanan
Gambar Produk
Harga Produk
1)SELF HEATING TRAVELLA Chicken Masak Merah with Tomato Rice=Rm18.90 2)SELF HEATING NASI LEMAK CHICKEN RENDANG WITH SAMBAL =Rm 19.90
Lokasi
shah alam
Jenis Penghantaran
penghantaran
Facebook
https://www.facebook.com/travellameals/
Instagram
@travellameals
WhatsApp
https://wa.me/60173764425
Nombor untuk dihubungi
https://wa.me/60173764425
Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest