Connect with us
Selamat Hari Raya

Hiburan

Ultraman Menari Lagu Hati Kama, Ini Respon Lucu DS Siti Nurhaliza

Selepas beraksi di dua pentas berbeza iaitu di Jakarta dan Singapura,

Published

on

Selepas beraksi di dua pentas berbeza iaitu di Jakarta dan Singapura, mesti peminat tak sabar-sabar nak saksikan Konsert Jelajah Dato’ Sri Siti Nurhaliza On Tour secara live di Arena Axiata hujung minggu ni kan?


Sebelum ini tular video seorang gadis memberikan tiket bagi menyaksikan konsert berkenaan khas untuk ibunya sebagai tanda penghargaan daripada gadis tersebut.


Terbaru, terdapat rakaman video pendek memaparkan Ultraman sedang asyik menari berlatarbelakangkan lagu milik Dato’ Sri Siti Nurhaliza sehingga menjadi tular menerusi laman sosial.


Lagu nyanyian Dato’ Sri Siti Nurhaliza dan Noraniza Idris yang berjudul Hati Kama turut digunakan sebagai Muzik untuk Ultraman tersebut menari.
Selepas tular video tersebut, Dato’ Sri Siti Nurhaliza telah memuat naik kembali berserta dengan kapsyen menerusi laman Instagram miliknya dengan menanyakan siapa individu yang edit video berkenaan.
Lawak spontan Dato’ Sri Siti Nurhaliza telah berjaya menghiburkan hati pengikutnya dan rata-rata turut terhibur menyaksikan tarian ultraman-ultraman itu.

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Latest