Connect with us
Hot FM

Eksklusif

[VIDEO] Bila Nak Raya, Satu Rumah Kenalah Bersih!

Wahhh bersihnya rumah Ain Edruce ni!

Published

on

 

Semestinya setiap orang idamkan rumah yang kemas dan bersih. Kalau rumah bersih, barulah seronok untuk luangkan masa dengan famili dan sambut tetamu. Maklumlah, kan tak lama lagi dah nak raya, pastinya akan jadi rutin untuk kita semua menghias dan mengemas rumah. Mesti korang ada kenangan kemas-mengemas yang tak dapat dilupakan setiap kali tiba musim perayaan kan? Macam celebriti kita sorang ni, memang epik kisah raya dia.

Ain Edruce Kantoi Dengan Mak Sebab Clorox!

Ain Edruce buat hal waktu kemas rumah nak raya, habis rosak langsir dan alas kerusi meja mak. Bila ada rumah sendiri ni, agak-agak siapa yang akan kemas rumah, Ain atau Amirul? Kalau nak tau, jom layan video ni sampai habis!

Cantik betul rumah Ain & Amirul ni, nampak simple dan banyak ruang luas. Kalau Min ada rumah macam ni, memang setiap hari akan invite famili dan kawan-kawan datang rumah. Rumah cantik semestinya jadi tumpuan kenalan nak datang beraya.

Jadi, sebagai tuan rumah tak kan nak biar rumah tak terurus dan kotor. Kita kenalah bijak dalam membersihkan rumah supaya sentiasa bersih dan cantk. Apa pula kata tetamu nanti!

Rumah Bersih, Barulah Selamat Nak Raya!

Sekarang ni kerja kemas-mengemas jadi sangat mudah dengan ada pelbagai rangkaian produk daripada Clorox.

Min paling suka guna Clorox Expert Wipes Disinfecting. Memudahkan kerja mengelap teruatama skali lepas dah masak kat dapur. Kalau korang nak tau wipes ni:

  • Pembasmian kuman profesional
  • Membunuh 99.9% virus dan bakteria dalam 60 saat*
  • Direka untuk penggunaan pelbagai permukaan
  • Kain yang lebih tahan dengan prestasi yang unggul
  • Bebas dari Peluntur Clorox
  • *Staphylococcus Aureus, Pseudomonas Aeruginosa, E.Coli, Candida Albicans, Influenza A H1N1, Influenza A H3N2, Human Coronavirus 229E, SARS-CoV-2.

Untuk korang yang nak tau apa lagi rangkaian produk Clorox ni, boleh survey kat website Clorox

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest