Connect with us
Hot Selebriti

Viral

Video Parodi Kal Ho Naa Ho Versi Malaysia, Lelaki Ini Sebiji Macam Shah Rukh Khan!

Kreatif terokss…

Published

on

Parodi atau meniru gaya pencipta lain bukanlah sesuatu yang asing di negara kita. Malah hasil-hasil kerja yang kebiasaannya menyindir karya asal ini sering saja muncul di media sosial kita. Jika sebelum ini kita sering dihidangkan dengan video-video pendek yang memparodikan sesetengah babak daripada karya asal, video parodi yang tular kali ini sedikit berbeza daripada kebiasaan.

Mengambil inspirasi daripada muzik video Kal Ho Na Ho yang menampilkan Shah Rukh Khan, video parodi daripada saluran YouTube K-Production ini mula mencuri perhatian netizen sejak beberapa hari lalu.

Dua perkara yang paling mencuri tumpuan dalam video tersebut sudah pastinya wajah pelakon parodi yang kelihatan mirip seperti Shah Rukh Khan dan juga latar belakang Jambatan Angkat  di Terengganu yang digunakan ketika penggambaran.

Walaupun hanya dimuat naik beberapa hari lalu, namun video tersebut yang kini mencatatkan lebih 6,000 tontonan difahamkan sudah mula tular di media sosial. Mana tak nya, lelaki ini mirip seperti Shah Rukh Khan kot!

 

Lihat seterusnya di sini.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest