Connect with us
Duit Dari Kayangan

Drama

[VIDEO] Rupanya Ini Perangai Sebenar Khuzairi dan Zaidi Di Belakang Tabir…

Macam-macam lahhh diaorang ni…

Published

on

Drama yang sentiasa menjadi perbualan netizen-netizen di laman sosial iaitu Drama 7 Hari Mencintaiku 2 sudah pun hampir melabuhkan tirai. Siri ini memulakan tayangan perdana di slot Akasia TV3 pada 2 Julai 2020 dan dibintangi oleh Siti Saleha yang memegang watak sebagai Mia Adriana dan Shukri Yahaya sebagai Khuzairi.

Drama yang mendapat perhatian penonton ini tular lagi di laman sosial baru-baru ini, apabila seorang pengguna di Twitter berkongsi scene Khuzairi dan Zaidi di sebalik tabir di antara realiti dan dalam drama. Kelakar weh!

Melihat di dalam video itu, Khuzairi dengan Zaidi secara spontan berdebat mengenai peribahasa melayu dan maksud disebalik peribahasa itu. Kalau tengok mereka di dalam drama suka bergurau je kan. Rupanya sama je perangai Khuzairi dan Zaidi in real life, memang suka bergurau.

Tapi apa yang lagi mencuit hati, ada pengguna di Twitter yang berkongsi satu video yang di muat naik, kawan-kawannya dilihat menjerit sebab ‘frust’ dengan scene-scene di dalam drama 7 Hari Mencintaiku ni!

Aduhai macam-macam kerenah. Tak sabar nak tengok episod akhir.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest