Connect with us
Projek Radio

Eksklusif

[VIDEO] Viral Influencer Popular Berlakon Sampai Beratus Take! Tahu Ke Tak Berlakon?

Bakat atau followers?

Published

on

Baru-baru ini dunia hiburan menimbulkan satu isu yang menjadi persoalan netizen di media sosial mengenai bakat atau followers yang lebih penting. Tak lama kemudian, gempar mengenai seorang influencer popular yang dikatakan ‘membuat onar’ di set penggambaran iklan.

OHBULAN! sempat merakam detik pengarah video tersebut kelihatan kecewa dengan lakonan influencer itu yang kelihatan ‘kayu’. Kalau nak tahu macam mana ‘kayu’ lakonan influencer terbabit, korang tengok dan nilailah sendiri video ini.

Kalau kita kelihatan cantik, tiada apa yang mustahil untuk kita lakukan. Ingat keyakinan diri adalah kunci kejayaan sebenar.

Rahsia untuk menyerlahkan kecantikkan sebenar korang

Lennox FirmUp+ Bright adalah produk kolagen yang akan mengubah hari korang. Nak tahu sebab apa? Lennox FirmUp+ Bright membantu mengatasi masalah kulit sensitif. Tambah pula dengan norma baharu, kita hari-hari memakai pelitup muka yang sedikit sebanyak memberi kesan kepada kulit wajah.

Masalah kulit muka berjerawat, blackhead, tona kulit tak sekata semuanya boleh diselesaikan dengan menggunakan Lennox FirmUp+ Bright. Bukan itu saja, kolagen ini juga membantu menghalang sinaran UV menyerap terus ke kulit korang dan yang paling penting ianya boleh mencerahkan kulit korang. Bestnya!

Apa korang tunggu lagi? Jom dapatkan Lennox FirmUp+ Bright sempena promosi bulan Collagen Lennox sekarang!

Beli Lennox, ambil gambar dan menang

Adakah korang pemenang bertuah yang akan mendapat hadiah produk Lennox bernilai sehingga RM2000? Jom sertai peraduan ini dengan hanya tiga langkah mudah.

  1. Beli produk Lennox bernilai RM200 dalam maksimum 2 resit
  2. Ambil gambar resit sebagai bukti, pastikan gambar tu clear tau
  3. Sila PM nama, nombor phone serta gambar resit ke Halaman Facebook Lennox Malaysia

Korang tunggu apa lagi tu? Jom dapatkan Lennox sekarang dan sertai peraduan ini!

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Facebook

Advertisement

Latest