Connect with us
Projek Radio

Selebriti

Walaupun Sekejap Tapi Hati Seronok” – Hanis Zalikha

Adore betul dengan pasangan romantik ini…

Published

on

Pelakon, Hanis Zalikha ada memuat naik beberapa keping foto bersama suami yang juga aktor, Hairul Azreen di laman Instagram miliknya pada 3 Februari.

Menerusi foto yang dikongsikan, pasangan selebriti itu difahamkan bercuti ke Kota Bharu, Kelantan untuk food trip bersama ibu bapa mereka tanpa membawa anak-anak.

Kata Hanis, walaupun sekejap sahaja dapat meluangkan masa berdua dan dating bersama suami, hatinya terasa begitu seronok.

“Trip yang menyegarkan. Sebab kami berdua dah lama sangat tak bercuti berdating macam ni. Walaupun sekejap tapi hati seronok ♥️
.
(Mak Abah pun layan food trip he he he),” tulisnya.

Bagi yang sering mengikuti perkembangan Hanis di lnstagram, sudah pasti tahu kesibukan ibu kepada dua cahaya mata itu menguruskan perihal rumah tangga.

View this post on Instagram

I’m at the age where I look forward to brunch with my babies ♥️ @thealisaaisyah @theyusufiskandar

A post shared by Hanis Zalikha (@haniszalikha) on

So sweet! Terliur pula tengok koleksi gambar makanan yang dikongsikan Hanis itu.

Untuk rekod, Hairul dan Hanis telah mendirikan rumah tangga pada Jun 2015 dan mereka memiliki dua orang anak bernama Yusuf Iskandar berusia 3 tahun dan Alisa Aisyah, 8 bulan.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Latest