Connect with us
Hot Kool Jam

Inspirasi

Wow! Bilik Tidur Gadis Ini Bersilingkan Gelas

Korang yang sukakan kelainan untuk bilik tidur boleh cuba idea ini okay!

Published

on

Klasik atau moden? Apakah jenis bilik tidur yang korang suka?

Remaja alaf baru ni kan lebih suka gaya hiasan yang trendy, bergaya dan ada juga yang suka minimalis. Kalau boleh tu nak nampak macam hotel!

Berbeza dengan seorang gadis bernama Mia Malik di Twitter yang mendapatkan ketenangan dengan mempunyai bilik tidur bersilingkan gelas.

Cantik juga! Ye lah, bilik tidur bukan sekadar digunakan sebagai tempat tidur je. Kadang-kadang dijadikan sebagai tempat bersenam, membaca, membuat kerja rumah, tempat rehat dan tempat bersosial.

Memilih bilik konservatori sebagai bilik tidur, siling gelas itu juga memudahkan Mia untuk menjaga tumbuh-tumbuhan hidup dalam biliknya dan dia juga mendakwa tidak perlu memakai krim sunblock kerana kawasan rumahnya tidak begitu panas.

Korang yang sukakan kelainan untuk bilik tidur boleh cuba idea ini okay!

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Latest