Connect with us
You Da Boss

Uncategorized

Yeke Anak Bongsu Ni Manja?

Shout out untuk semua anak bongsu! Hihi! Haa, #Lunagirls nak tahu tak fun facts tentang anak bongsu? Jom LUNARIA kongsikan fakta menarik tentang anak bongsu yang maybe korang tak sangka! Jangan lupa tag kawan-kawan yang anak bongsu tu okay..

Published

on

Shout out untuk semua anak bongsu! Hihi! Haa, #Lunagirls nak tahu tak fun facts tentang anak bongsu? Jom LUNARIA kongsikan fakta menarik tentang anak bongsu yang maybe korang tak sangka! Jangan lupa tag kawan-kawan yang anak bongsu tu okay..

SUKAKAN CABARAN

Kalau anak sulung selalu jadi ketua antara siblings, personaliti untuk anak bongsu pula lain sikit! Anak bongsu lebih suka try something new and sangat berani! Sebab tu mereka lebih lantang bersuara.. Hehe!

KELAKAR

Anak bongsu akan selalu jadi penghibur dalam family sebab nak perhatian lebih daripada parents! Ada yang kata anak bongsu lebih kelakar sebab mereka banyak akal.. #Lunagirls rasa betul ke? Hihi!

SENANG DAPAT KAWAN

Sebabkan sifat yang lebih suka berdikari and try something new, anak bongsu lebih senang nak make friends. Mereka lebih suka bersosial dan disebabkan sifat peramahnya, mereka senang nak dapat kawan baru!

Haa…nak tahu lagi tentang ciri-ciri anak bongsu? Klik sini

Penulis : Lunaria

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Latest